Christelijke Muziek en Concertagenda

Vier Pinksteren met Gerald Troost

Beluister de nieuwe cd tijdens presentatieconcert

Van onze redacteur Redmar Smit

11-05-12

Kom en vier Pinksteren samen met Gerald Troost. Hij doet dat tijdens zijn eenmalig presentatieconcert die hij geeft in zijn eigen woonplaats Veenendaal. Zijn nieuwe thema-cd Pinksteren is onlangs verschenen, en dit gaat niet ongemerkt voorbij.

Tijdens het concert zingt Gerald Troost de nieuwe nummers van zijn cd en liederen van zijn vorige albums. Op het album staan bekende tracks zoals 'Geest van Hierboven' en ''Welkom, Heilige Geest van God'. Deze bestaande nummers hebben een heel nieuw jasje, en klinken daarom als nieuw. Op de cd staan ook eigen geschreven nummers, met als laatste een bijzonder nummer. Gerald Troost zingt dat lied samen met bekende collega-artiesten, zoals onder andere Elbert Smelt van Trinity, en heeft een internationaal kleurtje.

Gerald Troost vertelt dat hij erg dankbaar is met de nieuwe cd. “Zoals de titel zegt zal de de cd gaan over de persoon en het werk van de Heilige Geest. De eerste reacties zijn bemoedigend en ik hoop en bid dat veel mensen geïnspireerd worden door de teksten en muziek. Zelf heb ik ervaren hoe de Geest ons steeds heeft geholpen tijdens het proces van de cd. Het leven door de Geest van God is een avontuurlijk en mooi leven. Hij vertroost en leidt je in periodes van tegenstand en gebrokenheid. De Geest overtuigt van zijn aanwezigheid. Ik hoop dat je de rijkdom van de vervulling met de Heilige Geest opnieuw of voor het eerst gaat ervaren.”

Op 19 mei treedt Gerald Troost op in The Shelter te Veenendaal. Kijk in onze concertagenda voor de concertdetails.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Gospelkoor Together Houten - vr 03-05-13 18:21:19
Gospelkoor Together zal, in samenwerking met Gerald Troost en band, een concert geven met als thema Pinksteren! In het programma nemen we u mee van Pasen naar Hemelvaart, van Hemelvaart naar Pinksteren. Het biedt een afwisseling van koorzang, nummers van en door Gerald Troost gezongen en samenzang. Alle nummers van Gerald's Pinksteren CD worden hier live gezongen. ga naar: www.geraldtroost.nl of www.gospelkoortogether.nl


Karel - vr 11-05-12 22:28:47
Concert DAT hij geeft....


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 11-05-12 - Geplaatst: 11-05-12