Christelijke Muziek en Concertagenda

Geniet van eenmalig concert Jimmy Needham

Fans Jimmy Needham krijgen hun zin

Van onze redacteur Redmar Smit

03-05-12

Jimmy Needham komt eindelijk weer naar Nederland. Zijn Hollandse fans vinden het hoog tijd dat de Amerikaanse gospelartiest een concert geeft. In 2010 was hij hier voor het laatst. Op 16 juni staat Jimmy op het podium van de WRZV-hallen in Zwolle.

is een succesvol artiest met vijf albums op zijn naam. Zijn singles, waaronder 'Dearly Loved', Fence Riders en Lost At Sea, waren een groot succes op de Amerikaanse radio. Na zijn eerdere optredens bij Xnoizz Christmas, het Xnoizz Flevo Festival en een aantal huiskamerconcerten, veroverde hij een steeds groter publiek in Nederland.

Twee support acts

Rebecca Steenbergen vergezelt samen met haar band Jimmy Needham op het podium. Jan Hendrik Niemeijer is de tweede support act van dit concert. Wanneer de voorverkoop van het concert start, is nog niet bekend. Meer informatie over dit concert vindt u in onzen concertagenda.

Mastermind4you organiseert het concert. Het evenementenbureau is erg blij dat het gelukt is, gehoor te geven aan de vraag van de fans. Mastermind4you verzorgt evenementen, bedrijfsevenementen, concerten en festivals vanuit een christelijke visie.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Janneke de Vries - wo 09-05-12 09:32:24
Goedemorgen, Op Youtube kwam ik het volgende filmpje tegen. http://youtu.be/Lk4hUcTt-kw Misschien leuk om te gebruiken? met vriendelijke groet, Janneke de Vries


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Zwolle. Zoek tips voor een dagje uit in Overijssel.

 Laatst gewijzigd: 03-05-12 - Geplaatst: 03-05-12