Christelijke Muziek en Concertagenda

Britt Nicole gaat voor goud!

Derde album van Britt Nicole gooit hoge ogen

Van onze redacteur Redmar Smit

26-04-12

Fans van Britt Nicole kunnen hun geluk niet op. Na het grote succes van haar tweede album, verwelkomt Nederland het derde album van Nicole. De boodschap is simpel, maar waardevol: je bent meer waard dan goud.

De hitsingle van Britt Nicole, 'All this time', maakte al een grote 'splash' op de Amerikaanse radio. Het nummer beschrijft haar bekeringsverhaal. Ondanks de moeilijk periode in haar jeugd, mocht ze ervaren hoe dichtbij God was en hoe Hij niet losliet. De zangeres bemoedigt ook jongeren om te stralen. Je mag laten zien wie je bent. Wat de mensen jou ook verteld hebben, je bent goud waard in de ogen van Hem die je geschapen heeft.

Persoonlijk album

Het album is een afwisselende mix van lekkere dance- en popnummers en heerlijke ballads. De nummers bevatten een hoopvolle boodschap en raken je in het hart. Het album is Britts getuigenis, maar komt door de persoonlijke sfeer heel dicht op je af.

De Amerikaanse gospelzangeres debuteerde in 2007 met haar album 'Say it'. Maar liefst drie nummers bereikte de Top 10, waaronder de bekende 'Set the world on fire'. Haar tweede album 'The lost get found' stond op nummer 1 in de Billboard Top Christian Albums Charts', de top van de christelijke albums.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 26-04-12 - Geplaatst: 26-04-12