Christelijke Muziek en Concertagenda

EO-Jongerendag: voetjes van de vloer

Een onvergetelijke dag voor iedereen

Van onze redacteur Redmar Smit

25-04-12

Het is bijna zover: de EO-Jongerendag is een onmisbaar feest. Een driedubbel concert voor maar €5,00. Er zijn nog steeds kaarten te koop, maar wacht niet te lang!

De EO-Jongerendag is een echt familiefeest. Het warme gevoel van samenhorigheid is duidelijk voelbaar. Velen vinden het fantastisch om samen met 30.000 jongeren te zingen en feest te vieren voor God. Een spetterend en gevarieerd programma maakt deze dag onvergetelijk. Er is genoeg te beleven voor iedereen.

Muziek en voetbal

Kees Kraayenoord en band leiden dit jaar weer de aanbidding en samenzang. Voetjes van de vloer met de band LZ7. Casting Crowns geeft een spetterend optreden weg en ook Shonlock laat je niet stilzitten. Een veelkleurige mix van R&B, rock, hiphop en popmuziek passeren de revue. Martin Brand denkt samen met jou interactief na over het thema 'Made for You'. Manuel Venderbosch presenteert deze dag.

Wel zin om te komen, maar zit je met het EK-dilemma? De EO heeft dé oplossing. De voetbalwedstrijd Nederland tegen Denemarken is te bekijken in de extra lange pauze. Ook voor de niet-voetballiefhebbers is er een leuk aanvullend buitenprogramma.

De EO-Jongerendag is nu al een groot succes. In een mum van tijd waren de veldkaarten uitverkocht. Gelukkig zijn er nog tribunekaarten. Het buitenterrein gaat om 11:00 uur open, het programma in het stadion start om 13:30 uur. Om 21:00 uur is de EO-Jongerendag afgelopen.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Arnhem. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 26-04-12 - Geplaatst: 25-04-12