Christelijke Muziek en Concertagenda

Met een warme trui aan genieten van muziek

Warme Truien Tour in Utrecht

Van onze redacteur Sifra Kriek

21-02-12

Met een warme trui aan en onder het genot van eerlijke koffie genieten van akoestische singer-songwritermuziek. Dat is waar de Warme Truien Tour voor staat.

Aansprekende artiesten en eerlijke koffie

De Warme Truien Tour is een initiatief van verschillende organisaties. Zo zorgt platenlabel VOLKOREN voor aansprekende artiesten als Charles Frail, Mensenkinderen en Sarah Lois, schenkt TEAR de eerlijke koffie en zingt en vertelt singer-songwriter Rogier Pelgrim zijn verhaal. Deze ingrediƫnten zorgen doorgaans voor een knusse en intieme avond waarbij op een muzikale manier stil wordt gestaan bij de klimaatverandering en de gevolgen ervan.

Overal en nergens

De tour wordt gehouden op bijzondere plekken in het land. Zo stonden Rogier en zijn vrienden al eens in een kelder, een schuur en op de hei. Maar ook in gewone huiskamers kun je genieten van koffie, muziek en gezelligheid.

Meppel, Eindhoven en Utrecht

Aankomende donderdagavond gaat de kachel uit in Meppel. Muziek is er van Mensenkinderen en Sarah Lois. Zaterdag spelen Mensenkinderen opnieuw. Dit keer samen met Bob the Poet in Eindhoven. Woensdag 29 februari doet Rogier Pelgrim ook mee. Samen met Charles Frail en Mensenkinderen hopen ze er een gezellige avond van te maken in Utrecht.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Utrecht. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 21-02-12 - Geplaatst: 21-02-12