Christelijke Muziek en Concertagenda

Benefietconcert voor gehandicapte kinderen

Musici doen mee aan Polderconcerten

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

29-06-11

Muzikaal talent verzamelt zich zaterdag 2 juli in Stolwijk voor twee benefietconcerten. Met deze zogenaamde Polderconcerten haalt Stichting OneDay geld op voor gehandicapte kinderen.

Op Bedrijventerrein 't Vaartland klinken zaterdag 2 juli de klanken van onder meer de Josti Band, Kees Alers en Groot Nederlands Jongerenkoor. Vele musici zetten zich op deze dag belangeloos in voor de Stichting OneDay. De opbrengst van de twee Polderconcerten komt namelijk ten goede aan drie projecten voor gehandicapte kinderen.

Artiesten

Jan Vayne en Martin Mans laten hun indrukwekkende variaties horen. Ook begeleiden zij de Jostiband en de koren. Ook de 11-jarige Gerben uit Urk deelt zijn muzikale gave. Op de mondharmonica brengt hij een aantal prachtige muziekstukken ten gehore. Meer jeugdig talent betreedt het podium. Het Groot Nederlands Jongerenkoor zingt klassiekers als Land of Hope and Glory en Wat de toekomst brenge moge.

Reserveren

Via OneDay Events zijn kaarten te koop voor de Polderconcerten. De concerten zijn de buitenlucht, dus neem een warme trui of jas mee. Voor 65-plussers zijn er stoelen, andere gasten nemen zelf een stoel mee.


 Laatst gewijzigd: 29-06-11 - Geplaatst: 29-06-11