Christelijke Muziek en Concertagenda

Crossroad strikt Gerald Troost

Troost treedt op in Strijen

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

12-05-11

Gerald Troost gaf al honderden optredens, maar zaterdagavond 28 mei staat hij in Strijen. De opbrengst van het concert komt ten goede van Stichting Crossroad Hoeksche Waard.

Gerald Troost treedt wekelijks op en stond al op de EO-jongerendag en het Flevo Festival. Zijn missie: "Ik wil heel graag mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek krachtiger wordt als ik Jezus centraal zet in al mijn activiteiten en producten. Ik wil laten zien wat God in mijn leven heeft veranderd. Zijn liefde voor mij is de drijfveer waaruit ik leef. Geloven, voor mij, is niet achterhaald of saai, maar avontuurlijk en van levensbelang."

Het concert in de Grote of St. Lambertuskerk in Strijen is georganiseerd door Stichting Crossroad Hoeksche Waard. Deze organisatie richt zich op het verspreiden van het Evangelie door het evenement Crossroad te organiseren. De opbrengst van het concert op 28 mei is bedoeld voor het evangelisatieweekend Crossroad op 17 en 18 september 2011.

Crossroad Concert, 28 mei 2011 om 20:00 uur. Grote of St. Lambertuskerk, Kerkstraat 48, Strijen. Toegangsprijs: € 12,50 incl. één consumptie in de pauze.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Strijen. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 12-05-11 - Geplaatst: 12-05-11