Christelijke Muziek en Concertagenda

Kick off Xnoizz Flevo Festival

House of Heroes en Abandon in Utrecht

Van onze redacteur Sifra Kriek

21-02-11

Het duurt nog even, maar het eerste concert van het Xnoizz Flevo Festival is bijna een feit. In maart is het tijd voor de grote kick off van het festival. De bands House of Heroes en Abandon staan dan op de planken in Utrecht.

Vrijdagavond 25 maart staan de Amerikaanse bands House of Heroes en Abandon op de planken in het Utrechtse poppodium Tivoli. Abandon speelt voor de eerste keer in Nederland. Maar House of Heroes is voor de festivalgangers een oude bekende. Vorig jaar was de band een grote hit op het festival. Vooral hun sterke en pakkende rocksongs waren favoriet.

De muziek van House of Heroes is vooral geïnspireerd door The Beatles, Queen en Muse. Het varieert van mooie popliedjes tot stevige rocksongs. Abandon is met haar pop/rock sound en aanstekelijk nummers vooral te vergelijken met de band The Killers. Neem vooral je niet-christelijke vrienden ook mee. Want deze muziek is voor iedereen!

Beide bands treden ook op het Xnoizz Flevo Festival. Het festival vindt plaats van 18 tot en met 21 augustus op recreatieterrein Bussloo, vlakbij Apeldoorn. Het concert van 25 maart vormt een kick off voor het festival.

Kick off Xnoizz Festival

Vrijdag 25 maart 2011
Aanvang: 20:00 uur
Toegangsprijs: 12,50 euro, exclusief 2,50 euro reserveringskosten
Kaarten zijn nu te reserveren via xnoizz.nl.

 Laatst gewijzigd: 21-02-11 - Geplaatst: 21-02-11