Christelijke Muziek en Concertagenda

White Flag winkeloptredens van Hanne Devries

Debuutalbum gaat over overgave aan Jezus

Van onze redacteur Joƫlle Kole

25-11-10

De komende weken bezoekt de Utrechtse aanbiddingsleider Hanne Devries verschillende christelijke boek- en muziekwinkels voor een akoestisch optreden. Tijdens de instore optredens speelt Hanne liedjes van zijn debuut cd White Flag, afgewisseld met bekende aanbiddingsliederen.

Overgave

White Flag is in oktober gepresenteerd met een concert in Utrecht. De cd gaat over overgave aan Jezus. De witte vlag is een teken van overgave. Op zijn website schrijft Hanne hier het volgende over: "Jezus wacht geduldig tot het moment waarop je zegt: 'O.k. Jezus, ik weet het niet meer, ik ben moe, kapot gestreden en zie het niet meer zitten. Ik geef me over aan U.' Door dit verlies heen vind je jezelf en merk je dat Jezus vertrouwen het beste is wat je kunt doen. Eindelijk is het vrede. Vrede in je hart. Een zekere dood in het vooruitzicht is verdwenen. Een eeuwig leven komt daarvoor in de plaats."

Met deze boodschap komt Hanne naar Gouda en Amersfoort, andere akoestische optredens komen er nog aan. De precieze tijden en locaties zijn te vinden op Hannedevries.com.


 Laatst gewijzigd: 25-11-10 - Geplaatst: 25-11-10