Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuwe cd voor Remco Hakkert

Concertreeks komt tóch op schijf

Van onze redacteur Joëlle Kole

20-07-10

Leuk nieuws van Remco Hakkert. Na opnames bij EO's Nederland Zingt kreeg Hakkert alle audiobestanden ter beschikking. Een nieuwe cd was geboren!

Diepe wens

De concertreeks van afgelopen jaar was een groot succes en vele mensen werden geraakt door zijn muziek en uitvoeringen. Vaak kwam dan ook de vraag of het concert op cd zou uitkomen. Helaas moesten Hakkert en zijn team 'nee' verkopen, hoewel er een diepe wens was om het concert te registeren en uit te brengen.

Onverwachte cd

In juni werkte Remko Hakkert mee aan een opname van het EO-programma Nederland Zingt. Na een lange en intensieve opnamedag kreeg hij onverwachts een harde schijf met daarop alle opnames van die dag. 'Maak er wat moois van', waren de woorden van producent Sjoek Nutma van de EO. En dat is Hakkert zeker van plan.

This is my story

Zodoende is Hakkert nu bezig om van de opnames een cd te maken. Het schijfje krijgt de naam 'This is my story'. Dit is een regel uit het lied Blessed Assurance wat tijdens de concerttour velen raakte. Op de cd komen zowel concertuitvoeringen als liederen uit de samenzang. De cover van de cd is al klaar en is met gepaste trots via de nieuwsbrief onder belangstellenden verspreid.

Met enig doorwerken hoopt Hakkert zijn nieuwe cd medio augustus bij de start van de nieuwe concertreeks af te hebben.

Foto: Alieda Hakkert.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Maurik. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 20-07-10