Christelijke Muziek en Concertagenda

Roald komt met 'Tevoorschijn'

13 mooie liedjes over vragen, emoties en enthousiasme voor God

Van onze redacteur Joëlle Kole

22-06-10

De Utrechter Roald Schaap timmert al enige jaren aan de weg. Zo speelde hij in het voorprogramma van Timon & Michiel in 2008 en 2009, om zijn liedjes bekendheid te geven. Dat lukte, want op de Soul Survivor cd 'Leef' staat één van zijn nummers, 'Schitterend'. Dit nummer staat ook op de nieuwste 'Live@Opwekking' cd.

Liedjes in "gewone mensen taal"

Roald schrijft zijn nummers zelf. Dit doet hij vanuit de ervaring van Gods genade. Om dit te kunnen uiten is hij zelf nummers gaan schrijven in "gewone mensen taal". Enthousiasme voor God neemt een grote plek in bij Roalds liedjes, maar er is ook ruimte voor vragen en diepe emoties. Eind vorige maand bracht hij zijn eerste cd uit, getiteld 'Tevoorschijn'. Deze cd is goed ontvangen en doet hopen op meer moois. Al met al is het een heel eerlijke en mooie cd geworden met prachtige liedteksten.

Optredens

Wie Roald graag een keertje live wil horen zal moeten wachten op de tour in september of een kijkje nemen in de Subyard tijdens het Xnoizz Flevo Flevofestival. Zijn cd 'Tevoorschijn' is te koop op z'n website, waar ook luisterfragmenten en teksten op staan.

Foto: Mcklin

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Landelijk. Zoek tips voor een dagje uit in .

 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 22-06-10