Christelijke Muziek en Concertagenda

Israel Houghton en New Breed weer in Nederland

Sarah Kelly verzorgt voorprogramma

Van onze redacteur Joëlle Kole

12-05-10

Israel Houghton en zijn koor New Breed komen weer naar Nederland. Na een geweldig concert in de IJsselhallen in Zwolle afgelopen jaar, staat het gezelschap op 27 mei op het podium van de Levend Evangelie Gemeente in Schiphol Rijk.

Israel Houghton

Israel Houghton maakt al meer dan tien jaar muziek met een aantrekkelijke mix van gospel, jazz en rock. In totaal bracht hij reeds acht albums uit, met en zonder het koor. Met deze albums won hij aantal Grammy's en Dove Awards. Een artiest van formaat dus. Het concert in mei belooft dan ook een swingend feest te worden. Israel Houghton komt met zijn voltallige band en het koor New Breed.

Sarah Kelly

Sarah Kelly is ook geen onbekende in de christelijke wereld. Sinds 2004 timmert zij aan de weg en is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde zangeres. Kelly heeft een heftig verleden: jaren werd zij mishandeld door haar toenmalige man. Na deze moeilijke periode is ze heel open over wat haar overkomen is en raakt met haar nummers vaak een gevoelige snaar. Met passie bemoedigt ze tijdens concerten vrouwen die hetzelfde doormaken. Rock met een kwetsbaar randje.

Ticket informatie

Het concert van Israel Houghton vindt plaats op 27 mei in het gebouw van de Levend Evangelie Gemeente in Schiphol Rijk (bij Aalsmeer). Aanvang 19.30, de zaal is open om 19.00. Kaarten kosten €25,- en zijn te reserveren via Evenst4Christ.

Foto Israel Houghton: persmap | Foto Sarah Kelly: Joëlle Kole

Website Evenst4Christ

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

s.d. l.a.c. - vr 28-05-10 11:30:33
wauw, was een concert...


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Haarlemmermeer. Zoek tips voor een dagje uit in Noord-Holland.

 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 12-05-10