Christelijke Muziek en Concertagenda

Singin Veenendaal met Lucas Kramer

Maandelijkse singin in Veenendaal op 18 april

Van onze redacteur Joƫlle Kole

09-04-10

Elke derde zondag van de maand vindt in Veenendaal de Singin plaats. Zo'n 1500 mensen komen bijeen om samen psalmen, opwekkingsliederen en andere christelijke liederen te zingen. Bij de komende Singin verzorgt zanger Lucas Kramer een speciaal gastoptreden.

Samen zingen tot eer van God

De Singin Veenendaal heeft als doel het aanbidden van God met muziek en het bemoedigen van gelovigen door middel van een korte meditatie en uitleg van de liederen. Daarnaast is communicatie met ongelovigen, de evangelieverkondiging, onderdeel van Singin Veenendaal. Ook worden soms getuigenissen gegeven. Met Pasen is gevierd dat Jezus na Zijn dood weer is opgestaan en dat Hij leeft! Een geweldig bemoedigende boodschap in een wereld vol ellende.

Voor jong en oud

Het programma van de Singin bevat veel verschillende liederen voor jong en oud. Voor de kinderen is er eigen moment met een speciale Kindermedley. Op de website van de Singin is de liedlijst voor de komende avond te vinden. Bij de liederen staan ook links naar Youtube, zodat iedereen thuis de liederen alvast kan beluisteren of achteraf een mooi lied makkelijk terug vinden.

Iedereen is welkom

De eerstvolgende Singin met het gastoptreden van Lucas Kramer is op zondagavond 18 april. De zaal is open vanaf 19.00, de Singin start om 19.00. Toegang is gratis, maar er is wel een deurcollecte om de onkosten te dekken. De Singin wordt gehouden in Sporthal West, Veenslag 70 in Veenendaal.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 09-04-10