Christelijke Muziek en Concertagenda

Stonewashed is terug

Nederlandse pop/rockband komt met nieuw album 'NYCD'

Van onze redacteur Joëlle Kole

24-03-10

De Nederlandse pop/rockband Stonewashed laat na een paar jaar stilte weer van zich horen. In februari is het derde album getiteld NYCD uitgekomen en binnenkort presenteren ze hun cd met een presentatieconcert in Veenendaal.

Opnames in Nashville

Stonewashed is terug van weggeweest, en hoe! De afgelopen tijd was het redelijk stil rondom Bram en Ester van Dijk en hun band Stonewashed, maar inmiddels zijn ze weer druk bezig. Vorige maand kwam het album NYCD uit, een afkorting van het nummer Nothing You Can Do. Voor de opnames van deze cd ging het duo naar Nashville, Amerika, waar ze de juiste sound voor hun muziek vonden. Aanstaande zaterdag 10 april vindt het presentatieconcert van NYCD plaats in The Shelter in Veenendaal.

NYCD

De nieuwe cd NYCD is het derde album van Stonewashed. Het bevat twaalf stevige Engelstalige pop-rock nummers met een vleugje country. De persoonlijke songs gaan over "van alles wat tussen hoop en hooploos zit". Samen met bekende tekstschrijvers als Allen Eshuijs (Evacuate The Dancefloor – Cascada) en Henk Pool (Als alle lichten gedoofd zijn – Marco Borsato) heeft Stonewashed sterke nummers neergezet die de luisteraar raakt. De opnames in Nashville maken het geheel tot een goede cd. Stonewashed is terug.

Presentatieconcert

Het presentatieconcert in Veenendaal wordt een optreden zoals Stonewashed dat gewend is. DJ Saint of Sound laat van zich horen, er is een lasershow en uiteraard staat de liveband samen met het duo van Stonewashed op de bühne. Kaarten voor de avond zijn te krijgen via Interticket.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 24-03-10