Christelijke Muziek en Concertagenda

Leeland naar EO Jongerendag 2010

fans kijken reikhalzend uit naar concert in juni

Van onze redacteur Joëlle Kole

08-01-10

Leeland komt naar de EO Jongerendag 2010 in Arnhem. Dit blijkt uit een tourschema op de Amerikaanse website Christian Concert Authority.

Tourschema

Fans hoopten er al langer op maar nu is het dan toch eindelijk zo ver: Leeland komt naar Nederland! Een dag voor de officiële bekendmaking van de eerste artiest heeft een fan reeds op internet een uitgebreid tourschema gevonden waar ook een concert in Arnhem in juni tussen staat onder de noemer ‘Youthday Festival’. Dat kan maar één ding betekenen: het dak van het Gelredome gaat er af in juni!

Love Is On The Move

Leeland is een christelijke pop/rockband die sinds het eerste album in 2007 een steeds grotere groep luisteraars voor zich wist te winnen. Met drie albums in drie jaar tijd laten ze zien heel wat in huis te hebben, waar de Nederlandse fans nu eindelijk live van kunnen genieten. Met teksten van het derde album 'Love Is On Te Move' zet Leeland de luisteraar stil bij thema's als liefde en sociale gerechtigheid.  De band maakt krachtige aanbiddingsmuziek in een stevig jasje waarbij ook kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarmee hebben de heren van Leeland alle ingrediënten in huis om een band van formaat te worden.

Kaarten

Fans zijn reeds overtuigd dat Leeland  heel wat te bieden heeft, na juni zal de rest van Nederland dat ook zijn. Kaarten zijn te krijgen vanaf 4 maart via de website van de EO-Jongerendag.


 Laatst gewijzigd: 08-01-10 - Geplaatst: 08-01-10