Christelijke Muziek en Concertagenda

Delirious? Night op GOD.TV

Delirious? inmiddels gestopt

Van onze redacteur Joëlle Kole

24-12-09

De Amerikaanse zender GOD.TV zendt binnenkort het Farewell concert van Delirious uit via televisie en internet. Het is het allerlaatste concert van de Britse band.

Delirious? Night

De populaire band Delirious? gaf al vaker aan te stoppen, maar nu is het dan echt zo ver. Vorige maand rondde de band hun Farewell-tour af, met onder andere een tweede 'allerlaatste concert ooit in Nederland'. Voor wie dit gemist heeft of er gewoon geen genoeg van kan krijgen, zendt GOD.TV op 27 en 28 december een speciale 'Delirious? Night'. Een voorproefje op de CD/DVD die in maart 2010 uitkomt. Tijdens deze speciale Delirious? Night worden onder andere het concert zelf en interviews met bandleden uitgezonden.

Foto's: Joëlle Kole

Tijdsverschil

Vanwege het tijdsverschil is de eerste uitzending op 28 december om (Nederlandse tijd) half vier 's nachts voor de meesten niet te volgen, maar de herhaling vindt dezelfde dag plaats om (Nederlandse tijd) acht uur 's avonds. In Nederland is de zender ontvangen via Canal Digital, zender 168. Andere kabelaars hebben GOD.TV niet in het pakket zitten.

Internet

Om via internet te kunnen kijken moet de bezoeker zich registreren bij GOD.TV. Na de gratis registratie heeft u toegang tot het kanaal waar het concert zal worden uitgezonden. Geen zin om te wachten? Via de speciale themapagina van Delirious? op GOD.TV kunt u alvast allerlei materiaal van eerdere concerten bekijken.


 Laatst gewijzigd: 25-12-09 - Geplaatst: 22-12-09