Christelijke Muziek en Concertagenda

Line up Flevo Festival compleet

Recordaantal optredens op Flevo

Van onze redacteur Jeanine Veen

13-07-09

Onlangs heeft de organisatie de laatste geboekte artiesten bekend gemaakt. Daarmee is het programma van Flevo nu tot de nok toe gevuld met zeer diverse bands.

Gevarieerd programma

Nog nooit had het festival zo veel optredens; dit jaar zijn het er wel 90! De bands variëren van Rebecca St. James tot echt Scandinavische hard rock en alles wat daar tussen in zit. Zo komen de Newsboys, Bluetree, Canadian Sunset (deelnemer Band Battle 2008), Salvador en Philmont. Naast de Band Battle 09 winnaar The Dazzled Prophet zullen The Medics ook Flevo rocken.

Serieuze noot

Naast overdadig veel muziek biedt Flevo dit jaar ook weer een serieuze noot met een diversiteit aan sprekers. Zo zal Rebecca St. James met andere artiesten in gesprek gaan over het geloof. Ook Andries Knevel, André Rouvoet en Peter Scheele zullen seminars geven. Nieuwsgierig? Op de website van Flevo vind je een overzicht van alle sprekers. Ook kun je al een programma downloaden waarop staat welke band wanneer optreedt.

En nog veel meer...

Maar als je denkt dat dit alles is, heb je het mis. Naast muziek en sprekers kun je genieten van workshops, theater, cabaret en nog veel meer. Op het festivalterrein vind je verscheidene stands en tenten waar van alles te zien, te doen en te kopen is. Zo is er enorm veel merchandise (cd's, shirts, etc.) van onder andere de optredende artiesten. Ook zijn de vier organisatoren van Flevo aanwezig met podia/tenten waar genoeg te beleven is. Zin gekregen? Kaarten bestel je op FlevoFestival.nl

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Bussloo. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 13-07-09 - Geplaatst: 13-07-09