Christelijke Muziek en Concertagenda

Jouw eigen liedje op een cd?

Doe mee met TopHit en maak je droom waar

Van onze redacteur Jeanine Veen

18-06-09

Ben je tussen de 9 en de 14 jaar en schrijf je zelf wel eens liedjes? Dan is dit je kans! TopHit biedt kinderen en tieners namelijk de kans om hun eigen liedje in een professionele studio op te nemen en op cd uit te brengen.

Je eigen nummer

Iedereen kan zijn eigen geschreven liedjes insturen. Na een selectie blijven er tien nummers over en deze winnaars gaan met hun eigen nummer de studio in. Daar wordt samen met bekende producers het nummer omgetoverd tot een echte tophit.

CD

Al die tien nummers worden op een cd gezet die in de winkel komt te liggen. Maar de tien winnaars krijgen ook nog een echte fotoshoot, er wordt een clip gemaakt en de winnaars mogen interviews geven. "Maar dat is nog niet alles want je gaat ook optreden met je eigen nummer! Er wordt dan gezorgd voor achtergronddansers, een gaaf podium en nog veel meer!" Aldus Kids Spits.

Meedoen

Nieuwsgierig geworden? Je eigen nummer maken en insturen is heel makkelijk, het mag overal over gaan en je hoeft niet eens achtergrondmuziek te hebben. Het is ook mogelijk om als groep een liedje in te sturen. Voor meer informatie en inschrijvingen kijk je op www.kidsspits.nl.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

gladys - za 07-01-12 22:04:27
Ik ben jammergenoeg 15 jaar.... Ik schrijf vaak nummers , maar zelf zing ik ze niet. Ik begeleid ze met m`n gitaar. De melodie verzin ik ook zelf.. Is er ook zo`n site , maar dan voor mijn leeftijd? xxx


ROOS - ma 05-10-09 16:41:34
IK BEN PAS 14 JAAR EN IK VIND HET EEN TOP IDEE DAT ZE HET MOGEN DOEN HUN EIGEN LIEDJE ECHT EEN TOP IDEE


isabel - di 07-07-09 19:25:25
ik zou het graag willen als het in vier vijf dagen zou kunnen


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Landelijk. Zoek tips voor een dagje uit in .

 Laatst gewijzigd: 11-06-09 - Geplaatst: 11-06-09