Christelijke Muziek en Concertagenda

Hooggeëerd Publiek met Matthijn Buwalda

Unieke tour met drie worshipleiders

Van onze redacteur Jeanine Veen

12-02-09

Eind 2008 kwam Matthijns tweede cd uit, getiteld Hooggeëerd Publiek. Vanaf eind maart zal Matthijn deze cd gaan presenteren met zes bijzondere concerten door heel Nederland.

Samen met Kees Kraayenoord

Tijdens de Hooggeëerd Publiek Tour zal Matthijn de nummers van zijn nieuwe cd voor het eerst live spelen. Naast Matthijn zal ook Kees Kraayenoord een concert geven tijdens deze avonden. Kees is als worshipleider alom bekend in Nederland, minder bekend is dat hij jonge worshipleiders als Matthijn traint en coacht. Dit is iets heel moois in de ontwikkeling van nieuwe aanbiddingsmuziek.

Special guest

De derde worshipleider die zijn medewerking aan deze avond verleent is Andre van Zyl. Hij is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid Afrika maar woont sinds 2002 in Nederland om hier onder jongeren te evangeliseren. Naast zijn muziekbediening spreekt hij voor groepen en is hij meerdere keren als spreker te gast geweest tijdens conferenties van Athletes In Action.

Concertkaarten

De concerten vinden plaats door heel Nederland. Voor de plaatsen en data kijk je in onze concertagenda. Kaarten voor een van deze concerten bestel je op de website van Interticket.

Koop de cd van Matthijn Buwalda op ccmusic.nl

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Karin - vr 01-05-09 20:04:59
heel goede Cd en een geweldig concert in Ede :-)



 Laatst gewijzigd: 12-02-09 - Geplaatst: 12-02-09