Christelijke Muziek en Concertagenda

Oh Holy Night

Ook deze kerst weer diverse kerstconcerten op CCAgenda.nl

Van onze redacteur Jeanine Veen

22-12-08

De concertagenda op CCAgenda.nl staat ook dit jaar weer helemaal vol met concerten, zangavonden en musicals rondom kerst. Tot en met tweede kerstdag zijn er ruim 80 concerten waar u uit kunt kiezen.

Uitgelicht

Het aanbod is zeer divers, zo organiseert gospelkoor Joy for People op 25 en 26 december een aantal swingende kerstconcerten in Dokkum en Kollum. Op 24 december speelt musicalgroep Besoyen de musical 'Het kerstverhaal van A tot Z' in Utrecht. Op diezelfde dag vindt er ook een gecombineerd kerstconcert in de schouwburg Odeon in Zwolle plaats. Dit concert 'Amazing Grace' wordt uitgevoerd door jongerenkoor The Young Jesus People samen met toneelgroep Silent Act en kinderkoor De Deur.

En nog veel meer ...

Daarnaast staat er deze hele week een groot aantal kerstzangavonden en kerstnachtdiensten in de concertagenda. Van klassiek tot a capella, van koren tot gospel en tot traditionele orgelconcerten. Tevens is het mogelijk om in onze concertagenda te zoeken op zowel plaatsen als genres. Het is dus de moeite waard om er eens even een kijkje te nemen. CCAgenda.nl wenst u een gezegende kerst en een voorspoedig 2009 toe!

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 20-01-09 - Geplaatst: 22-12-08