Christelijke Muziek en Concertagenda

Vernieuwde Lees & Luister opvolger van catalogus

Lezer geïnformeerd over christelijke boeken en muziek

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

22-04-08

BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak, brengt dit najaar een nieuw tijdschrift op de markt: Lees & Luister. Het gratis blad is de opvolger van de gelijknamige huidige catalogus.

Lees & Luister is vanaf september gratis verkrijgbaar in de christelijke boekhandel. Met de nieuwe uitgave willen de boekhandelaren de lezer informeren over actuele ontwikkelingen in de christelijke boeken- en muziekmarkt. Artikelen over boeken en cd's moeten het publiek naar de winkel lokken. In een brief aan de boekenhandelaren omschrijft BCB het blad als de 'Allerhande over christelijke boeken en muziek'.

Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 60.000 exemplaren. De brancheorganisatie hoopt dat die oplage snel groeit naar 100.000 exemplaren. Naar verwachting bevat het eerste nummer 80 pagina's, waarvan er 32 gevuld zijn met artikelen en advertenties over nieuwe boeken, cd's en dvd's. Een 0-nummer van de nieuwe Lees & Luister is inmiddels al naar de boekhandelaren gestuurd.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 06-06-12 - Geplaatst: 22-04-08