Christelijke Muziek en Concertagenda

Don Moen zoekt personeel

Amerikaan komt in mei naar Nederland

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

27-02-08

Gospelzanger Don Moen is op zoek naar mensen die mee willen zingen in zijn projectkoor. Begin mei treedt de Amerikaan op in Barneveld.

The Choir Company, organisator van regionale en landelijke koorprojecten, roept gegadigden op zich te melden bij de organisatie. Zaterdag 10 mei geeft Don Moen een concert in de Veluwehal in Barneveld. Wie belangstelling heeft, kan in een speciaal projectkoor meezingen met de beroemde Amerikaanse aanbiddingsleider.    

Onvergetelijk

 "Meezingen in het koor zal zeker een onvergetelijke ervaring worden en we nodigen je dan ook van harte uit om erbij te zijn", schrijft Maarten Wassink van The Choir Company. Mensen die willen meezingen moeten snel zijn, want velen willen meedoen. Het concert belooft volgens Wassink 'een avond te worden met een mix van bekende liederen, maar ook nieuwe nummers van zijn laatst uitgekomen cd'.     

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Fred-Jan Faber - wo 30-04-08 21:57:33
hallo, ik fred-jan faber ik woon in Wapenveld ik heb gezongen bij een koor daar song ik 1e tenor soms solo het lijkt me wel leuk om samen met hem te zingen alleen krijg ik mijn kilometers vergoed dat is even wat ik wel belangrijk vindt


Rima Augustine - zo 30-03-08 22:08:36
Myn naam is Rima, ik kom uit Den Haag. Ik ken Don Moen sinds mijn jeugd. Dolgraag wil ik zingen met Don Moen, want zingen is mijn passie. Altijd heb ik als solo-zangeres in mijn kerkgemeente gezongen en om de Heer te prijzen. Gods zegen.


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Barneveld. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 06-06-12 - Geplaatst: 27-02-08