Christelijke Muziek en Concertagenda

Kerstpraise bij De Hoop

Just Him op New Year’s Praise Party

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

17-12-07

Stichting De Hoop, het centrum voor evangelische hulpverlening in Dordrecht, organiseert op vrijdag 21 december 2007 een gratis te bezoeken Kerstpraise. "Met het zingen van bekende kerstliederen wil De Hoop haar dankbaarheid uiten naar God."

Onder begeleiding van het Choir of Hope en een vocaal ensemble kunnen bezoekers van 19.45 uur tot ongeveer 21.00 uur kerstliederen zingen bij de stichting. "Het jaar 2007 was een jaar waarin De Hoop opnieuw de zegen van God ervaren heeft. Om haar dankbaarheid aan God te uiten, zullen cliënten, medewerkers, familieleden en kennissen samen met de donateurs van De Hoop en andere geïnteresseerden kerstliederen zingen ter ere van God", aldus De Hoop.

Nieuwjaar

 Ook op 5 januari kan er gezongen worden bij de Dordtse stichting. Tijdens New Year’s Praise Party kunnen bezoekers zingen met gospelgroep Just Him, die meededen aan EO's Korenslag. Onder leiding van Matthé Roos en Marc Jongsma brengt 'Just Him' vanaf 20:00 diverse muziekstijlen ten gehore, zoals jazz, praise en blackgospel. Het programma bestaat uit zang, samenzang, dans, video en levensverhalen van cliënten van De Hoop. Toegang: 10 euro.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Dordrecht. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 06-06-12 - Geplaatst: 17-12-07