Christelijke Muziek en Concertagenda

Chosen Gospel Choir geeft 'Surinaams' kerstconcert

Groots concert in Theater Zuidplein te Rotterdam

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

27-11-07

Het Chosen Gospel Choir geeft op zondag 23 december een concert in Rotterdam. Tijdens 'X-Mas 4 Every Heart' treedt ook de Surinaamse gastsolist Bryan B op. "Het belooft een avond te worden waarbij het moeilijk zal zijn om in uw stoel te blijven zitten."

De 24 zangers en zangeressen treden met hun band op in Theater Zuidplein. Tijdens het concert 'X-Mas 4 Every Heart' biedt het black gospelkoor naar eigen zeggen een spectaculair concert aan. Het concert bruist van energie en kerstgetinte gospel, aldus het koor. "Het samengestelde programma staat garant voor een warme december avond met veel afwisseling en bovenal in een bijzondere kerstsfeer: X-Mas 4 Every Heart 2007 wordt een avond die u zeker niet mag missen, zo belooft het Chosen Gospel Choir.

'Dancing with my father'

 De Surinaamse zanger Bryan B zet zijn gastoptreden luister bij met enkele Engelse en Surinaamse kerstliederen. Liederen als 'Dancing with my father' zullen door het Rotterdamse theater klinken. Ook de Nederlandse gospelzanger Remko Harms treedt als solist op. "Het belooft een avond te worden waarbij het moeilijk zal zijn om in uw stoel te blijven zitten."

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Rotterdam. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 27-11-07 - Geplaatst: 27-11-07