Christelijke Muziek en Concertagenda

Matthijn Buwalda zingt op ‘Praise Against Aids’

Tweede Kamerlid Joël Voordewind spreekt ook op manifestatie

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

08-10-07

STR8!, het jongerenmagazine van stichting De Hoop en stichting Christ’s Hope organiseren op 30 november en 1 december, Werelds Aids Dag, de manifestatie ‘Praise Against Aids’. Gospelartiest Matthijn Buwalda geeft twee concerten, één in Zwolle en één in Dordrecht.

Met de manifestatie willen de organisaties aandacht vragen voor aidsproblematiek in de wereld. Gospelartiest Matthijn Buwalda zingt op de twee dagen in de WRZV-hallen te Zwolle en op het podium van het Media- en Congrescentrum van Dorp De Hoop.

Storm

“Zijn eerlijke teksten op zijn album Storm voor de stilte zijn geschreven vanuit zijn eigen storm: 'Soms vol enthousiasme over wie God is, soms vol onbegrip en boosheid, maar altijd eerlijk'”, motiveren de organisaties de keuze om Buwalda te vragen om op te treden. Niet alleen de artiest treedt op tijdens deze twee dagen. Joël Voordewind, Tweede Kamerlid voor de ChirstenUnie, houdt een lezing.

Levensstijl

Wie naar concert wil, betaalt een tientje. Met het concert willen de organisaties wijzen op het belang van een gezonde levensstijl. “Wanneer man en vrouw elkaar vinden in een levenslange belofte van trouw zullen seksueel overdraagbare aandoeningen geen gevaar vormen. Het geluid van hoop dat klinkt door Gods Woord is een prachtige basis voor 'Praise Against Aids'.”


 Laatst gewijzigd: 08-10-07 - Geplaatst: 08-10-07