Christelijke Muziek en Concertagenda

“World of Joy schot in de roos"

Nieuw concept van mix muziek en vermaak slaat aan

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

27-09-07

Gospelfestival World of Joy is een schot in de roos, meldt organisator GMI over nieuwe evenement dat 22 september werd gehouden in Walibi World. Vooral het optreden Brian Littrell, voormalig bandlid van de Backstreet Boys, viel goed in de smaak.

Het was voor het bedrijf afwachten of het nieuwe concept, een gospelfestival in een pretpark, bij de gospelliefhebbers in goede aarde zou vallen. Met optredens van Brian Littrell, Idols-ster Angelique LZ7, Day Of Fire, Gospel4U en DJ Tony Foxx hadden de fans genoeg te kiezen in Biddinghuizen.

Kwartje

Het publiek, net uit de achtbaan gestapt of met de spaceshot omhoog geschoten, had er echter totaal geen moeite mee, aldus GMI. “Hiervoor hebben we World Of Joy nu georganiseerd! Je ziet bij de bezoekers het kwartje vallen als het ware, als ze hier rondlopen. We wilden ook niet zomaar ‘een nieuw festival’. Dit moest iets worden wat hier niet eerder is georganiseerd. We zijn heel tevreden over hoe het concept van World Of Joy ontvangen is”, zegt Cindy van den Bor van GMI. Nederland heeft een warme, veelzijdige kennismaking met een gloednieuw concept achter de rug, zo luidt de comclusie.

Brian Littrell

Brian Littrell, voormalig bandlid van de Backstreet Boys, zal de geschiedenis in gaan als één van de meest enthousiast ontvangen gospeloptredens ooit op Nederlandse bodem, meldt het bedrijf. Een enthousiaste groep gillende fans viel hem ten deel. Tijdens de avondconcerten werd door hen regelmatig zijn voornaam gescandeerd.


 Laatst gewijzigd: 27-09-07 - Geplaatst: 27-09-07