Christelijke Muziek en Concertagenda

Linda Wagenmakers zingt op Project 777

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

18-06-07

Gospelzangeres Linda Wagenmakers treedt op 7 juli 2007 op tijdens Project 777 in Alphen aan den Rijn. Ook Abraham Laisina, Rivelino en initiatiefnemer Iwan Sahertian, bassist van de Ronduit Praiseband, treden op tijdens het evenement.

Project 777 is erin geslaagd om het neusje van de zalm uit de wereld van de Nederlandse gospelmuziek naar het Rijnplein te halen, zo meldt de organisatie trots. De bekendste deelnemer is ongetwijfeld zangeres Linda Wagenmakers, ook bekend van de film Miss Saigon. Verder treden onder meer Abraham Laisina (hij won twee keer de European Gospel Award), Rivelino, initiatiefnemer Iwan Sahertian en Maaike van Zuilekom (beiden Ronduit Praiseband) op.

Gratis

Het gratis te bezoeken evenement in Alphen aan den Rijn is een idee van Iwan Sahertian, bassist van de Ronduit Praiseband. Hij wil met Project 777 een brug slaan tussen verschillende groeperingen. Jongeren in Alphen aan den Rijn en omgeving, christenen uit het hele land, verschillende kerkstromingen en verschillende culturen, zoals de organisatie het verwoordt. Het thema is om die reden 'Da real thing'.

Vocalisten

De organisatoren van Project 777 kijken in ieder geval naar het gospelevenement uit. “Op 7-7-7 is het hart van Alphen gevuld met de muziek van slagwerkers, gitaristen, toetsenisten en blazers die een aantal internationaal bekende vocalisten zullen begeleiden.”


 Laatst gewijzigd: 18-06-07 - Geplaatst: 18-06-07