Christelijke Muziek en Concertagenda

Single Kees Kraayenoord voor prostituees

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

05-04-07

Stichting Scharlaken Koord heeft donderdagmiddag cd'tjes met een door Kees Kraayenoord geschreven single uitgedeeld aan prostituees in Amsterdam, Deventer en Utrecht. Ongeveer vijfhonderd vrouwen ontvingen de cd 'God of the moon and stars'. K's zong donderdag zelf een nummertje en overhandigde eveneens een exemplaar aan de Amsterdamse stichting.

Het paasschenk voor de prostituees is aan hen geschonken door platenmaatschappij Ecovata. In dit nummer zingt Kraayenoord, voor zijn fans K's, volgens het Scharlaken Koord dat God ook God is voor prostituees. Dames die de cd donderdag ontvingen waren erg enthousiast en gaven aan er zeker naar te zullen luisteren, meldt het Scharlaken Koord.

Mailtje

De stichting die professionele hulp aan prostituees verleent en preventiewerk verricht onder meisjes, kwam vorig jaar op het idee de gospelartiest in te schakelen voor haar paasactie. “Muziek is zo’n krachtig middel en kan op een geweldige manier harten aanraken”, legt coördinator straatwerk Toos Heemskerk uit. “We gokte het erop een stuurde Kees een mailtje. Hij reageerde zeer enthousiast en binnen enkele weken was de samenwerking rond.”

Tijdloos

De Amsterdamse stichting wil graag meer exemplaren uitdelen van 'God of the moon and stars'. Heemskerk:“Omdat de cd tijdloos is en zo aansprekend voor onze doelgroep willen we graag zoveel mogelijk extra exemplaren bestellen. Bovendien staat in de cd hoes in drie talen uitgelegd wie we zijn en hoe vrouwen met ons in contact kunnen komen.”

Website Scharlaken Koord

Website Kees Kraayenoord

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

esmeralda - di 10-04-07 00:02:27
ik ben 8 april naar kees z'n concert geweest en daar vertelde hij het ook ik moest hast huilen toen hij over dit begon hoe geweldig dit is ghaa zo echt door xxxx esmeralda



 Laatst gewijzigd: 06-04-07 - Geplaatst: 05-04-07