Christelijke Muziek en Concertagenda

Onderwijs in uitbundige aanbidding

Van onze redacteur Antoinet van Kessel

03-03-07

""Hoe ver, hoe diep, hoe wijd wil je gaan met God?, dat is de centrale vraag die de Eerste Internationale Profetische School voor Aanbidding stelt. Alle aanbiddingleiders en muzikanten die niets liever willen dan Hem eren en aanbidden zijn van harte tijdens de zesdaagse training. Van 30 april t/m 5 mei komen diverse Internationale deskundigen naar het Christian Fellowship in Drachten.

"De school is opgezet om zowel aanbiddingleiders en muzikanten als het Lichaam van Christus te onderwijzen zodat we open staan voor diepere aanbidding en een intiemere relatie met Jezus, omschrijft Christian Fellowship Drachten (CFD), de organisatie van de school, hun drijfveer. Het programma bestaat uit algemene sessies en workshops. Deze workshops zijn gericht op aanbiddingleiders en muzikanten die momenteel op een podium staan of hen die hiervoor getraind worden. Onderwerpen waar men uit kan kiezen zijn onder andere 'Instrumenttechnieken', 'Pastoraat verlenen' en 'Pionieren'. De ochtend en avond diensten staan open voor een ieder die wil leren en groeien als aanbidder van Jezus Christus.

Kamran en Suzy Yaraei

Diverse internationale aanbiddingleiders verlenen hun medewerking. De leiding ligt in handen van Kamran en Suzy Yaraei, twee personen met een totaal verschillende achtergrond die door Gods leiding elkaar drie jaar geleden ontmoeten. CFD omschrijft hun motivatie als volgt: "Ze brengen hun liefde voor elkaar, hun liefde voor Jezus en Zijn Kerk, hun gaven, hun passies en hun team samen om mee te werken aan Aanbiddingscholen over de hele wereld." Ook Molly Williams, James Duke, Paulette Wooten, Andy Kurzweg, Josh Baldwin, Joel Simmons en Rene Askew werken mee. Het doel van de zesdaagse training is: "Aanbidders in passie en kracht vrij te zetten en te trainen voor een wereld veranderende aanbidding dat allen naar de verlossende liefde van Christus zal trekken," aldus de organisatie.


 Laatst gewijzigd: 03-03-07 - Geplaatst: 03-03-07