Christelijke Muziek en Concertagenda

Soul Survivor strikt Delirious?

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

28-02-07

Rockband Delirious? treedt dit jaar op tijdens het Soul Survivor Festival, zo maakt de organisatie bekend op haar website. De tiende editie van het evenement vindt van 28 april tot en met 2 mei voor de vijfde keer plaats op strand Nulde bij Putten.

Het optreden van Delirious? is de slotact van het Soul Survivor Festival 2007. “Voor velen bekend als rockband met een sterke liveshow maar voor ons een grote band die mensen weet te leiden in aanbidding en met een sterke boodschap. Op de laatste avond van het festival zullen we samen met Delirious? de bel luiden! Het is tijd om uit te gaan en de wereld in te gaan. Maar dan wel met een feestje!”, aldus Soul Survivor.

"Goeie lui"

De organisatie zegt dan ook “enorm blij” te zijn met de komst van de Britse band. “Wij zijn er zelf blij mee”, zegt SoulSurvivor-medewerker Sjoerd Smits op het internetforum op SoulSurvivor.nl. “Goeie lui, goeie muziek, sterke boodschap.” Ook de festivalbezoekers reageren enthousiast op het nieuws.

Het is niet de eerste keer dat bandleden Martin Smith, Stewart Smith, Jon Thatcher, Tim Jupp en Stuart Garrard Nederland aandoen. De laatste keer dat de groep in ons land optrad was november vorig jaar toen Delirious? in de Veluwehal te Barneveld een presentatieconcert gaf van de cd-dvd 'Now Is The Time, Live At Wilow Creek, Chicago, U.S.A'. Eerder trad de christelijke band op tijdens Winter Wonder Rock en op de EO-Jongerendag.

Bezoekers

De bezoekersaantallen van het charismatische evenement stegen in de loop der jaren. Vorig jaar bezochten ongeveer 5000 mensen het Soul Survivor Festival. Sinds 2002 vindt het festival op strand Nulde bij Putten plaats.


 Laatst gewijzigd: 28-02-07 - Geplaatst: 28-02-07