Christelijke Muziek en Concertagenda

Gerald Troost ontmoet trouwste fans

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

07-02-07

Forumleden van de website van Gerald Troost krijgen de kans hem persoonlijk te ontmoeten. Fans van de gospelzanger kunnen eind februari in Veenendaal terecht. “Het verlangen ontstond bij veel forumleden om elkaar eens te ontmoeten.”

Het evenement dat op 24 februari gehouden wordt in De Ambassade in Veenendaal is een noviteit. Nooit eerder organiseerde Troost en zijn management een forummeeting. De meeting is niet voor iedereen bedoeld, alleen fans die aangemeld op het forum op Geraldtroost.nl zijn welkom. De ontmoeting tussen Gerald en zijn fans komt voort uit een eerder experiment, zegt promotiecoördinator Mariëtte Prinsen. “We hebben al eens eerder een soort meeting gehad tijdens een concert van Gerald. Iedereen had toen een button op, zodat men elkaar kon herkennen als forumlid. Dit was zéér geslaagd, en voor herhaling vatbaar.” Reden genoeg om een échte forummeeting te organiseren.

Exclusief

Veel forumleden willen wel elkaar wel eens ontmoeten, aldus Prinsen. “Er ontstaat toch een bepaalde band met elkaar op het forum. Er is natuurlijk de gezamenlijke interesse in Gerald en zijn muziek, maar er worden ook persoonlijke dingen gedeeld. Het is alsof bezoekers elkaar kennen. Daarom is het juist zo leuk om het exclusief voor forumleden te houden.”
De forummeeting is een sprong in het diepe volgens Prinsen. Een streven naar een bepaald aantal is er dan ook niet. Het aantal aanmeldingen loopt nog niet storm volgens de promotiecoördinator. Prinsen heeft er een verklaring voor. “Vaak loopt zoiets meer storm op het laatste moment. Het is voor ons ook een verrassing wat het aantal gaat worden.”

Op de foto

Tijdens de meeting is er de mogelijkheid om kennis te maken met de andere leden van het forum, zal er een maaltijd zijn en zal Gerald zelf een miniconcert verzorgen. Na afloop van dit optreden krijgen fans de mogelijkheid om met de gospelzanger op de foto te gaan. “Ook kunnen ze een handtekening te laten zetten op - bijvoorbeeld - een cd en precies díe vraag af te vuren, die men altijd al had willen stellen”, vertelt Prinsen enthousiast.


 Laatst gewijzigd: 08-02-07 - Geplaatst: 07-02-07