Christelijke Muziek en Concertagenda

Paasconferentie over eenheid en liefde

13-01-07

Het hele gezin is welkom tijdens de paasconferentie 'Come Together'. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld het decor voor de ontmoeting tussen Duitse en Nederlandse kerken. Van 5 tot en met 8 april vieren de christenen samen hun eenheid in Jezus Christus met een divers programma.

Dit jaar is de Paasconferentie gericht op het hele gezin. 'Come Together' biedt een speciaal Duits-Nederlands kinderprogramma op vrijdag en zaterdag. Voor de allerkleinste is er dan een creche. Duitse, Nederlandse en Zuid-Amerikaanse artiesten treden op tijdens het Paasconcert op zaterdagavond. De conferentie sluit op Paasochtend met een feest voor jong en oud.

Jezus liefde

Het thema van dit jaar is 'LOVE is all you need'. Gastspreker Jan Sjoerd Paterkamp zegt hierover "Je zou de indruk krijgen dat de wereld soms beter begrijpt wat de diepste behoefte van de mens is: liefde. De wereld zingt erover, praat erover, maar daar blijft het vaak bij. De Heer Jezus kwam om ons liefde te brengen, liefde in overvloed. Tijdens de Paasconferentie gaan wij niet alleen over de liefde praten, maar ook ervaren"

Duitse en Nederlandse sprekers

'Come Together' bevat drama, dans, lofprijs en aanbidding, solo-optredens, prediking en gebedsbediening. Een team Duits-Nederlandse sprekers draagt de leiding van het weekend. Onder andere Willem Ouweneel, Walter Heidenreich, Brad Thurston en Aukje & Wilkin van de Kamp verlenen hun medewerking. Ze hebben als doel om christenen uit verschillende kerken en gemeenten uit Duitsland en Nederland bij elkaar te brengen.


 Laatst gewijzigd: 15-01-07 - Geplaatst: 11-01-07