Christelijke Muziek en Concertagenda

Cruisen met Don Moen

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

07-12-06

Voor globetrotters onder de liefhebbers van christelijke muziekliefhebbers is het misschien wel de ultieme vakantie: cruisen met Don Moen. Van 23 tot en met 30 juni 2007 organiseert reisorganisatie Inspiration Cruises & Tours een luxueuze vaartocht door Alaska met de bekende gospelartiest.

Alaska Arise heet de cruise door de wateren van de Amerikaanse staat Alaska. Tussen het bezichtigen van dolfijnen, orca's en beren zal Don Moen diverse keren optreden. “Naast de ervaring van het meest spectaculaire landschap van de wereld, zullen we Gods goedheid prijzen en Hem liefhebben elke dag als we samenkomen", zegt Don Moen op de website van de reisorganisatie Inspiration Cruises & Tours.

Holland Amerika Lijn

De Amerikaanse gospelzanger wordt vergezeld door de muzikanten Robin Mark, Lenny LeBlanc, Paul Baloche en hun band. Ook zijn vrouw Laura reist met Moen mee. Aan de tocht zit ook nog een Nederlands tintje: het cruiseschip waarmee gevaren wordt, is de MS Zuiderdam van de Holland Amerika Lijn.

Speciale gast

Speciale gast aan boord is voorganger Dudley Hall, een vriend van Don Moen. Hij verzorgt de diensten."Ik ben persoonlijk geraakt door zijn missie en ik ben heel blij dat hij mij vergezeld tijdens deze cruise."

Het is overigens niet de enige reis die de organisatie aanbiedt: er staat bijvoorbeeld ook een reis met Michael W. Smith gepland.


 Laatst gewijzigd: 07-12-06 - Geplaatst: 07-12-06