Christelijke Muziek en Concertagenda

Concert Michael W. Smith definitief uitgesteld

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

06-12-06

In het geruchtencircuit doet het bericht al een tijdje de ronde, maar nu is het nieuws bevestigd. Het geplande voorjaarsconcert in 2007 van Michael W. Smith is definitief van de baan, meldt Interticket, de Nederlandse organisatie die de kaartverkoop verzorgt. Zoals velen al weten wordt de Amerikaanse gospelartiest grootvader.

Fans moeten nu nog even geduld hebben om hun favoriete artiest live te zien. Naar verwachting vindt het uitgestelde concert in oktober plaats. Interticket meldt hier binnenkort meer duidelijkheid over te geven. Smith zou in maart 2007, tijdens een tour door Europa, zijn nieuwe cd ‘Stand’ aan het Nederlandse publiek presenteren. Dat gaat op die datum nu dus definitief niet door.

Familiemens

Smith hoorde het nieuws dat hij opa wordt nét na het vastleggen van zijn agenda van 2007, aldus Interticket. Het is het eerste kleinkind van populaire zanger. De organisatie omschrijft Smith als een familiemens. “Dat bleek eens te meer tijdens zijn vorige optreden in Nederland op de EO-Gezinsdag. Daar vertelde hij honderduit over zijn vijf kinderen, zijn vrouw, hun hobby’s en hun afwisselende gezinsleven. Smith is dan ook één van de weinige artiesten die het motto ‘family first’ (eerst je familie, dan je werk) echt in de praktijk brengt.”

Momenteel is Michael W. Smith nog wel bezig met een kersttour in de Verenigde Staten. Ook is hij deze kerst samen met zijn moeder Barbara te zien zijn in een tv-show waarin zijn zij kooktips geeft en hij zorgt voor de muzikale begeleiding.


 Laatst gewijzigd: 07-12-06 - Geplaatst: 06-12-06