Christelijke Muziek en Concertagenda

World of Joy: gospelmuziek na pretparkvermaak

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

05-12-06

Naar het pretpark én tegelijkertijd genieten van gospelmuziek. Tijdens 'World of Joy' treden er diverse gopselmusici op in Walibi World. Het nieuwe evenement vindt voor het eerst plaats op 22 september 2007.

De organisatie van het evenement is in handen van Walibi World en platenmaatschappij GMI Music. De dag is volgens hen “een mix van vermaak, actie en een boodschap die levens kan veranderen”. Verschillende muziekstijlen krijgen een plaats op het festival. Wie er komen spelen en spreken is nog niet bekend. De officiële sluitingstijd van het pretpark is de begintijd voor de start van het muziekfestival. De organisatie heeft diverse soorten bezoekers op het oog. Naast indiviudele bezoekers wil ze vooral ook jeugdgroep en kerken uitnodigen om seminars te organiseren of gewoon te komen luisteren.

“Walibi World is een park voor jong en oud. ‘World Of Joy’ is dan ook precies wat we voor ogen hebben: gezinnen en jongeren bij elkaar brengen in een vrije, ongedwongen sfeer waarbij ze tegelijkertijd de smaak te pakken krijgen van al het goede dat gospelmuziek te bieden heeft of wat een spreker te zeggen heeft”, licht initiatiefneemster Cindy van de Bor-Groeneveld, medewerker bij GMI Music toe.


 Laatst gewijzigd: 07-12-06 - Geplaatst: 04-12-06