Christelijke Muziek en Concertagenda

Eerste exemplaar 'Never say never' voor Balkenende

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

20-11-06

Premier Balkenende krijgt vanavond de nieuwe cd ‘Never say never’ van gospelartiest Ralph van Manen overhandigd. De zanger is deze verkiezingen met het CDA mee op tournee en is aanwezig bij alle regionale verkiezingsbijeenkomsten van de partij. Van Manen-fan Balkenende bezoekt vanavond Lisse.

Tijdens de verkiezingsmanifestatie neemt Jan-Peter Balkenende de eerste cd van Ralph van Manen in ontvangst. Tussen toespraken van de premier en Minister van Economische Zaken Joop Wijn door speelt de gospelartiest ook nog diverse intermezzo’s. De gospelartiest was eerder al aanwezig bij manifestaties in Harderwijk (24 oktober), Rijssen (6 november), Limburg (12 november), Assen (14 november) en Noord-Brabant (18 november).

Indringend

Het is dan ook niet vreemd dat Balkenende vorige week in het televisieprogramma RTL Boulevard, Ralph van Manen één van zijn favoriete artiesten noemde. De minister-president betitelde de Nederlandse gospelartiest als een “fijne vent” en een “warme zanger”. Balkenende vertelt in het interview dat zijn vrouw Bianca hem op de zanger wees tijdens een congres van het CDA. “Hij zingt erg mooie gospel, maar ook leuke gewone liedjes”, motiveerde de premier zijn waardering. De nieuwe single van Van Manen ‘Rosa’, maar ook zijn andere liedjes noemde hij indringend.


 Laatst gewijzigd: 06-06-12 - Geplaatst: 20-11-06