Christelijke Muziek en Concertagenda

Flevo Festival komt met grappige christenen

Van onze redacteur Annette Schimmel

15-06-06

Het Flevo Festival komt dit jaar met een stand up comedy-programma. Christenen laten zich daarin van hun grappigste kant zien. De comedians staan normaal gesproken op de gebruikelijke podia voor stand up comedy, maar komen in augustus bij elkaar op het christelijke festival.

Dr. Johnny Love, alias De Preacher is van de partij. Hij deed mee in 140 theatershows van Ali B en stond in Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw in Amsterdam. Martijn van Egmond maakte ook al indruk op Amsterdamse podia en in de finale Knock Out Comedy. Daarbij werd de Fries Jacob Spoelstra derde. Hij heeft zijn thuisbasis in het Comedy Café in Amsterdam. Monique Hoogland is al jaren presentatrice, comedian en cabaretière. Sinds een paar jaar is ze ook christen.

De optredens op het Flevo Festival zijn op 18 en 19 augustus in het Brabantse Liempde. Ze staan onder leiding van MC (Master of Ceremonies) Ruben Altena. Het Flevo Festival begint om 17 augustus en duurt tot en met 20 augustus. ,,Het evenement biedt jongeren volop de kans om in een ongedwongen sfeer iets of meer te ontdekken over het christelijk geloof'', aldus de organisatie. Op het festivalterrein kunnen bezoekers kiezen voor muziek, cabaret, theater, lezingen, kunst en sport.

(c) ANP 2006 alle rechten voorbehouden


 Laatst gewijzigd: 15-06-06 - Geplaatst: 15-06-06