Christelijke Muziek en Concertagenda

GospelNight of the Proms

Groot gospelspektakel in Rotterdam

Van onze redacteur Annette Schimmel

24-05-06

Op 24 juni zal in het Topsportcentrum Rotterdam, direct naast De Kuip, op initiatief van "Stichting Kerkenbedrijf" de GospelNight of the Proms plaatsvinden met artiesten als Angelique van Idols, Ben Ketting, Talitha Nawijn, Rebecca Bijker, Divine Colours, Friss.be en The Choir Company. Speciaal voor deze avond wordt een groot projectkoor samengesteld, dat als rode draad door het programma loopt.

Projectkoor

The Choir Company zoekt voor het projectkoor van 350 leden nog enthousiaste zangers en zangeressen die bereid zijn drie vrijdagavonden te repeteren. Het koor zal tijdens GospelNight of the Proms een grote rol spelen. Zo zal het koor samen optreden met Ben Ketting en Idols zangeres Angelique.

Choir Company

The Choir Company organiseert al meerdere jaren kortlopende koorprojecten door heel Nederland en zal voor dit project de trainingen verzorgen van het projectkoor. Daarnaast zijn "The Choir Company Vocals & Band", The "Choir Company Sisters" en "Choir Company Celebration" onderdeel van de organisatie.

De opbrengst van dit concert komt ten goede van een multifunctioneel centrum in Rakops en een kleuterschool in !Xere, een stoffig en armoedig dorpje en een settlement in Botswana. Zij hebben daar een armoedig en uitzichtloos bestaan.


 Laatst gewijzigd: 24-05-06 - Geplaatst: 24-05-06