Christelijke Muziek en Concertagenda

Now is the Time

Concerten Inside Out met Fabian Willems

Van onze redacteur Annette Schimmel

05-04-06

TOURNEE VERSCHOVEN NAAR HET NAJAAR

Van 20 mei tot 27 mei geeft de gospelformatie Inside Out samen met Fabian Willems uit Sittard, vijf concerten genaamd 'Now is the Time' weg. Samen hebben zij een combinatie gemaakt van het repertoire van Willems en van Inside Out. Tijdens de concerten zal de nadruk vooral liggen op de boodschap ofwel intentie van de liederen.

Intentie

Met het leggen van de nadruk op de intentie, verwacht Inside Out dat zij een diepgaandere en doorleefdere boodschap kunnen brengen aan het publiek. Fabian Willems zal tijdens de optredens de 'lead' zingen en Inside Out zal dienen als backing Choir. Willems is een jonge, getalenteerde artiest die zijn roots heeft in Curacao.

Black Gospel

Gospelgroep Inside Out maakt moderne black gospel en is bekend met namen als Kirk Franklin, Fred Hammond en andere grote namen in de Black Gospel. Inmiddels hebben zij ook zelf geschreven nummers toegevoegd aan het repertoire. Inside Out treedt onder meer op bij Festivals als Flevo, Opwekking, de EO Familiedag, maar geven ook concerten weg in kerken, bruiloften, feesten en andere gelegenheden.

Meer informatie volgt binnenkort. Hou daarom onze ConcertAgenda in de gaten!


 Laatst gewijzigd: 10-04-06 - Geplaatst: 05-04-06