Christelijke Muziek en Concertagenda

Vrolijk Paasfeest!

Groot paasconcert in Zwolle

Van onze redacteur Annette Schimmel

03-04-06

Op eerste Paasdag, 16 april, is er in de WRZV hallen in Zwolle een Paasfeest met als thema Powerful God! Verschillende gospelartiesten als Gerald Troost & band, Elisa Krijgsman & band en het YMCA Gospelchoir zullen optreden.

Duidelijke inhoud

Eén van de artiesten die op treden, is Gerald Troost. Hij is een zanger en schrijver/componist afkomstig uit Veenendaal. Gerald Troost onderscheidt zich door duidelijke inhoud te combineren met een frisse muzikale omlijsting. Gerald Troost is zich vanaf het jaar 2000 gaan richten op soloprojecten, daarvoor speelde hij in diverse formaties. Door middel van muziek wil Troost zich naar eigen zeggen op een echte manier zichzelf laten zien, ook zijn verdriet en vragen.

Bekend

Elisa Krijgsman zal in het Paasevenement de samenzang, lofprijzing en aanbidding leiden. Elisa is zanger, muzikant en docent. Zijn medewerking aan het Metropoolorkest, de Opwekking conferenties, diverse televisieprogramma’s, waaronder ook van de nieuwe zender Family7, en veel concerten maken dat hij geen onbekende meer is in de muziekwereld. Ook werkte hij mee aan talloze CD-projecten als zowel artiest als producent.

Meer dan muziek

Het YMCA Gospel Choir laat tijdens het paasconcert zich van haar beste kant zien. Door middel van de liederen neemt het koor de bezoekers mee in de wereld van zowel traditionele als moderne gospel. Volgens het YMCA Gospel Choir is gospel meer dan muziek alleen. Het koor vindt dat je gospel moet kunnen voelen, het kunnen zien en horen dat zij muziek maken met inhoud. Dit willen de leden van het koor dan ook uitdragen tijdens het concert.


 Laatst gewijzigd: 09-04-06 - Geplaatst: 03-04-06