Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuwe CD voor aanbiddingsband Fused

Van onze redacteur Annette Schimmel

30-03-06

De aanbiddingsband Fused komt maandag 3 april met de nieuwe cd Niemand kent de dag. Fused werkte eerder mee aan het Nederlandstalige aanbiddingsproject Bereid de weg van Michiel van Heusden en Rutger Verhoek. De Edese band heeft opnieuw een Nederlandstalige CD opgenomen, maar deze keer staan er zowel nieuwe als bestaande liedjes op de CD.

Thema

De zeven nieuwe liedjes die Niemand kent de dag bevat, zijn net als bij de eerste CD van FUSED geschreven door het duo Van Heusden-Verhoek. De vijf bestaande liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken. Fused heeft bij de nieuwe cd gekozen voor een thematische opzet. Het verlangen naar de terugkomst van Jezus vormt de rode draad voor Niemand kent de dag.

De band

Fused is een praise & worship band uit Ede voor en door jongeren ontstaan op de Christelijke Hogeschool te Ede. Ze zijn met z'n zessen en variƫren in de leeftijd van 19 tot 26. De band speelt allerlei bekende nederlandstalige (opwekking) en engelstalige aanbiddingsliederen (van Matt Redman tot Newsboys) in een nieuw jasje.


 Laatst gewijzigd: 30-03-06 - Geplaatst: 30-03-06