Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuwe CD van Ben Ketting: Children of Light

Van onze redacteur Annette Schimmel

28-02-06

Children of Light is de titel van de nieuwe CD van Ben Ketting. De CD bevat vijftien popsongs voor jong en oud, gebaseerd op Bijbelse principes. Ze zijn geschreven voor deze tijd en gezongen door een selectie jonge internationale talenten.

Samen met topproducer Henk Pool staat Ben garant voor de nieuwe productie: “Ik kijk er naar uit om mensen van alle leeftijden te inspireren met de muziek van Children of Light. We willen het programma graag in het hele land voor het publiek brengen, zodat we ook écht met de mensen in contact kunnen komen. Samen met the Kids Crew gaan we op tour!” aldus Ben Ketting.

Aan de CD is lang gewerkt. Van Children of Light verschijnt later dit jaar een DVD opgenomen met weergaloze clips. De internationale productie is uniek voor Nederland: op de CD wordt onder meer gezongen door kids van het Jewish Childrens Choir, the Soulchildren of Chicago en het Chicago Childrens Choir.

De producten van Ben Ketting worden gedistribueerd door Sabra en zijn te koop bij de Christelijke boek- en muziekhandel.


 Laatst gewijzigd: 04-04-06 - Geplaatst: 28-02-06