Christelijke Muziek en Concertagenda

Gospelartiesten zingen voor The Bible Game

Van onze redacteur Annette Schimmel

05-12-05

Voor elke christen die wel in is voor een spelletje, is er nu The Bible Game. Het spel wordt uitgegeven door Crave Entertainment en is volledig gebaseerd op de bijbel. De actie in het spel vindt plaats met op de achtergrond een soundtrack, die is gemaakt door een paar van de meest populaire christelijke artiesten van vandaag, zoals Toby Mac, Newsboys en Jeremy Camp.

Voor de hele familie

The Bible Game, momenteel alleen nog maar leverbaar in de Verenigde Staten, is een volledig familievriendelijk spel. Het spel is in de vorm van een quiz opgezet en daagt alle leden van de familie uit om eraan mee te doen. Ook zijn er diverse kleine spelletjes te doen over het Oude Testament, waardoor diverse verhalen uit de bijbel worden verteld.

Bordspelletjes

Het bijbelspel bevat ruim 1.500 vragen over het Oude Testament, waaronder bijvoorbeeld over Jona en de walvis, David en Goliath, de ark van Noach en nog veel meer. Ook zit er een multiplayer-modus op, waardoor het spel de mogelijkheid biedt om met familieleden van iedere leeftijd samen te spelen. Met dit spel hoopt Crave Entertainment een goede alternatief te vinden voor de huiselijke bordspelletjes.


 Laatst gewijzigd: 05-12-05 - Geplaatst: 05-12-05