Christelijke Muziek en Concertagenda

Kom ook naar de eerste Gospel Biënnale!

Beleef een weekend vol masterclasses, workshops en veel optredens

Van onze redacteur Jan-Willem van Ree

06-03-24

Ben jij ook zo'n liefhebber van gospel? Dan is de Gospel Biënnale echt iets voor jou. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni organiseert het ZO! Gospel Choir de eerste editie in het Akoesticum in Ede. Dit unieke en grensverleggend festival brengt het beste van gospel samen in een onvergetelijk weekend vol workshops, masterclasses en optredens. Ontdek de kracht van gospel onder de deskundige leiding van onze binnen- en buitenlandse toppers.

Masterclasses, workshops en optredens

Dompel je onder in een zangweekend vol masterclasses, workshops en optredens. Tijdens de workshops verdiep je je al zingend in onderwerpen zoals harmonie, samenzang, blending, tekstbeleving, presentatie en het zingen met intentie en motief. Ook zijn er boeiende en interactieve masterclasses, verzorgd door topspecialisten uit binnen- en buitenland, waaronder Berget Lewis, Shirma Rouse, Dwight Dissels, Mark De Lisser (UK) en Eric Reed (USA).

ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir is een professioneel koor dat is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland rijk is. Het koor is in 2010 opgericht, in de Amsterdamse Bijlmer, door Donna Lewis en Gordon Cruden. Co-founder is Berget Lewis. Inmiddels is ZO! Gospel Choir uitgegroeid tot een van beste, bekendste en meest gevraagde koren van Nederland. ZO! Gospel Choir verzorgt in samenwerking met de ZO! Academy gospelworkshops en masterclasses, zoals de Gospel Biënnale op 8 en 9 juni in het Akoesticum in Ede.

Praktische info

Zaterdag 8 juni, 10.00-18.00 uur
Zondag 9 juni, 12.30-18.00 uur
Akoesticum
Kazernelaan 2, 6711 JC, Ed
Bestel kaarten.


 Laatst gewijzigd: 06-03-24 - Geplaatst: 06-03-24