Christelijke Muziek en Concertagenda

Het hele jaar december

De nieuwe kersttour van Joke Buis en Thomas Heikoop

Van onze redacteur Jan-Willem van Ree

03-11-23

Mooie luisterliedjes, jazzy kerst-klassiekers en nog heel wat meer. Dat staat je wachten bij de nieuwe concerttour van singer-songwriter Joke Buis en trompettist/zanger Thomas Heikoop. In de maand december reizen ze door het hele land met hun show Het Hele Jaar December. Lees er alles over en kom alvast in kerststemming!

Sfeervolle jazzfusions

Het is een bijzondere combi: een zangeres en een trompettist, die ook nog eens zingt. Maar het overtuigt. Joke Buis en Thomas Heikoop vullen elkaar perfect aan op het podium: Joke met haar luisterliedjes en Thomas met zijn sfeervolle jazzfusions van bekende kerstliederen. Bovendien worden ze ondersteund door een veelkoppige liveband onder leiding van Rob Buis en het koor van The Choir Company. Nostalgie naar vroeger en het sfeervolle nu komen samen in het avondvullende programma, waarbij jij ook een aantal liederen mee mag zingen. Het leuk dat!

Luisterliedjes van Joke Buis

Het wordt kerst vieren zoals het op zijn best kan zijn: warm, nostalgisch en met herkenbare verhalen en luisterliedjes van nu! Dat laatste is Joke's specialiteit. De zangeres heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het maken van liedjes over herkenbare situaties in het leven. Ze vertelt erover: “Ik krijg regelmatig berichten dat deze nieuwe liedjes zorgen voor diepgaande gesprekken bij de luisteraars. Het is zo bijzonder dat liedjes kunnen werken als een film waarbij mensen geraakt worden en daar over na blijven denken!”

Twee nieuwe nummers

Die gedachte en de droom van ‘het hele jaar december’ leverden zelfs twee nieuwe liedjes op die in de aanloop naar de kersttour verschijnen. ‘Niet Aan M’n Hart Voorbij’ en ‘Hele Jaar December’ zijn duetten van Joke Buis en Thomas Heikoop. De liedjes vormen een mooi voorproefje van de kersttour.
Bestel kaarten voor Het Hele Jaar December.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 03-11-23 - Geplaatst: 03-11-23