Christelijke Muziek en Concertagenda

Geniet mee van de mooiste muziek van Tom Parker

Nieuw tributeconcert met Pearl Jozefszoon en Sharon Kips

Van onze redacteur Jan-Willem van Ree

25-05-23

Beleef op 17 juni een prachtig muzikaal eerbetoon aan pianist en componist Tom Parker. Sterzangeressen Pearl Jozefzoon en Sharion Kips brengen zijn grootste hits tot leven samen met pianist Arjan Huizer, een orkest, band en een projectkoor onder leiding van Martin Zonnenberg.

'Stay with me till the morning'

'Stay with me till the morning', 'Plaisir d'Amour' en 'Almost a Memory'. Het zijn ongetwijfeld de grootste hits die pianist, componist en muzikaal leider Tom Parker schreef. Je kent vast ook zijn albums als 'The Young Amadeus' en 'The Young Messiah'. Met zijn eigentijdse bewerkingen van klassieke evergreens bereikte Parker een miljoenenpubliek.

Succesvolle eerste keer

Na het succes het eerste tributeconcert vorig jaar in de Rotterdamse Laurenskerk, organiseert Theater het Kruispunt opnieuw een eerbetoon aan Parker. Het wordt ongtwijfeld net zo mooi en sfeervol. Wees dus voorbereid op een onvergetelijke avond vol passie, emotie en ontroerende muziek.

Pearl Jozefzoon & Sharon Kips

Zowel Sharon Kips als Pearl Jozefzoon verwierven hun bekendheid door op te vallen met hun bijzondere stemgeluid tijdens talentenjachten op televisie. Arjan Huizer is een enthousiaste pianist die steeds meer bekendheid geniet door zijn improvisaties op zowel piano als orgel. Martin Zonnenberg is de pater familias van de avond. Met zijn jarenlange ervaring als dirigent, pianist en organist weet hij als geen ander het beste uit alle muzikanten te halen. Bestel kaarten.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Mevr. Janny Schutze - vr 26-05-23 12:36:25
Lijkt ne een prachtig concert. Maar ik kan er niet heen helaas. te ver weg, ben bijna 80> Kan het niet ook in Apeldoorn gegeven worden??? Dan kan ik er wel van genieten.? Vriendelijke groet, Janny Schutze


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Barendrecht. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 25-05-23 - Geplaatst: 25-05-23