Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuwe concertour Marieke Sleurink

'Doe alsof je thuis bent'

25-01-23

Ken je singer-songwriter Marieke Sleurink al? Maak voor het eerst of opnieuw kennis met deze fijngevoelige zangeres. In de maanden maart en april zingt ze in Zutphen, IJsselmuiden, Harderwijk en Veenendaal pakkende liedjes van haar 'Doe alsof je thuis bent' tour.

Marieke Sleurink

Misschien ken je Marieke van het Flevofestival, Gospel Boulevard of Forever Worship. Inmiddels heeft ze een mooi repertoire opgebouwd van luisterliedjes met een vleugje kleinkunst. Dit voorjaar reist Marieke met haar band langs kleine en intieme zalen. Met haar eigen muziek zorgt ze voor een avondvullend programma dat in het teken staat van ontspanning, je thuis voelen en zijn wie je ten diepste bent.

Wees oké met je eigen plek

Het kostte Marieke Sleurink tijd om zich echt aan haar eigen muziek te wijden. Inmiddels heeft ze die vrijmoedigheid gevonden en wil ze je daar graag in laten delen. Zelf zegt ze daarover: "Mijn verlangen is dat ‘mijn’ muziek je helpt om te zoeken naar jouw plek in dit leven, om oké te zijn met de plek waar je nu staat en om niet op te houden met dromen over waar je naartoe wilt. En dat alles in verbinding met God en de mensen om je heen."

Waar en wanneer?

Donderdag 16 maart 2023 - 20.00 - Zutphen

vrijdag 17 maart 2023 - 20.00 - IJsselmuiden

donderdag 13 april 2023 - 19.15 - Harderwijk (dinner special)

donderdag 20 april 2023 - 20.00 - Veenendaal

Lees meer over de concerten en beste kaarten


 Laatst gewijzigd: 25-01-23 - Geplaatst: 25-01-23