Christelijke Muziek en Concertagenda

Op weg naar Kerst met The Choir Company

Geniet van Tom Parkers 'Christmas Collection'

17-11-22

Wat is er leuker in deze donkere dagen dan je te verheugen op het licht van het Kerstfeest? The Choir Company maakt de decembermaand nog aangenamer met Tom Parkers 'Christmas Collection'. Geniet van bekende kerstliederen in een hedendaags jasje begeleid door een top begeleidingsband.

The Christmas Collection

Op dit moment brengt The Choir Company al 'The Young Messiah' (we schreven er eerder over). In de maand december pakken de zangers en instrumentalisten nog groter uit met 'The Christmas Collection', waarin ook enkele hits uit 'The Young Messiah' zijn opgenomen. In deze gloednieuwe theatertour geniet je vijf avonden van het beste uit Parkers oeuvre en meer. The Choir Company brengt dit in de vorm van een speciaal theaterprogramma, waarbij het grote koor en solisten worden ondersteund door een begeleidingsband.

Feest van herkenning

De theateravonden van deze ‘Christmas Collection of Tom Parker’ worden ongetwijfeld een feest van herkenning en beleving. Geniet van liederen als 'For Unto Us', 'Good King Wenceslas', 'A Child is Born' en het bekende 'Mary, Did You Know'. Daarnaast maakt het programma dit jaar ruimte voor een aantal muzikale uitstapjes in de vorm van herkenbare kerstmuziek die extra inhoud biedt én… waarbij het heerlijk meezingen is!

Waar en wanneer?

vrijdag 9 december 2022 - 19.30 - Meppel, Oude kerk

zaterdag 10 december 2022 - 19.30 - Harderwijk, De Regenboog

zondag 11 december 2022 - 19.30 - Woerden, Gereformeerde kerk | Opstandingskerk

vrijdag 16 december 2022 - 19.30 - Rotterdam, Opstandingskerk

zaterdag 17 december 2022 - 19.30 - Veendam, Kandelaar

Check alle data hier

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 17-11-22 - Geplaatst: 17-11-22