Christelijke Muziek en Concertagenda

Met deze livestreams kom je de lockdown wel door

Gospel meets barok en nog veel meer

Van onze redacteur Van de redactie

10-01-22

Het is nog even afzien wanneer de concertzalen en de podia weer open mogen. Gelukkig kun je tot die tijd online genieten van een aantal livestream concerten. De Christelijke Concertagenda dook in het digitale aanbod van gospelkoren, organisten en klassieke musici. Kijk of er wat voor je tussen zit en geniet van onder meer van Jongerenkoor Tin Speranza, organist Geerten van de Wetering en de bijzondere ontmoeting tussen barok en gospel!

9 januari - Barok meets gospel

Wil je nog even in kerstsfeer blijven? Kijk dan tot 9 januari naar The Birth of Gospel! Ensemble Holland Baroque en het London Community Gospel Choir nemen je mee naar de roots van de gospel. Sfeervol en swingend brengen ze de Engelse kerstklassiekers en authentieke gospelsongs uit de Verenigde Staten. Beleef deze spannende ontmoeting tussen gospel en barok, en kijk on demand.
Wil je meer weten over de roots van gospel? Lees dan ook onze special over
black gospel.

14 januari - Benefietconcert Jongerenkoor Tin Sper

Jongerenkoor Tin Speransa zingt op 14 januari voor het goede doel! Samen met Young Laides Choir Hadassah en verschillende andere musici brengt het koor een benefietconcert voor een project van World Servants. Tijdens het concert wordt geld ingezameld voor de bouw van een school in Primero de Mayo (Bolivia). Wil meehelpen om dit project te laten slagen? Tune in bij Tin Spiranza!

19 januari - Kloosterkerk Den Haag

In je lunchpauze genieten van mooie muziek? Stem dan op 19 januari om 12.45 uur op het YouTube-kanaal van de Kloosterkerk in Den Haag. Blokfluitkwartet Bassano Quartet brengt een afwisselend programma met vier eeuwen muziek, variƫrend van Tavener en Bach tot Brahms en Vierne. Bekijk de livestream.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 10-01-22 - Geplaatst: 03-01-22