Christelijke Muziek en Concertagenda

'Alles begint met Aanbidding'

Nieuwe concerttour Christian Verwoerd

Van onze redacteur Van de redactie

06-09-21

'Alles begint met Aanbidding' is de titel van de nieuwe concerttour van Christian Verwoerd. Tijdens zes concerten dwars door Nederland en België, van Hoogeveen tot Antwerpen, beluister je zijn nieuwste liedjes. Zoals vaker bij Christian Verwoerd gaat het nooit om de muziek alleen. Voor deze tour slaat hij de handen ineen met de Overseas Missionary Fellowship, een zendingsorganisatie werkzaam in Oost-Azië. Het accent tijdens de concerten ligt op thema's als zending en aanbidding.

Christian Verwoerd

Voor wie hem nog niet kent, Christian Verwoerd is inmiddels een bekende liedjesschrijver en zanger in christelijk Nederland en België. Hij vertelt over zijn muziek: "In deze tijd waarin het geloof steeds meer onder vuur komt te liggen, [...] geloof ik dat het hard nodig is elkaar aan te sporen om Jezus te (blijven) volgen. Daarom wil ik graag teksten schrijven die mensen helpen om goed geworteld te raken in God.'

Aanbidding

Tijdens de concerten zal aanbidding een belangrijke plaats innemen. Naast de liedjes vertellen verbindende teksten en beelden van Gods hart voor de volken. Speciaal voor deze tour heeft Christian Verwoerd heeft een nieuw lied geschreven dat in het teken staat van zending. Boek je tickets via truetickets.nl.


 Laatst gewijzigd: 06-09-21 - Geplaatst: 06-09-21